Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Qfg Proiect Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare instalatii desfumare
1 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Sistemul de evacuare a gazelor fierbinti (defumare) este un element cheie in gestionarea protectiei impotriva incendiilor din orice cladire.
Cel mai important rol a unui sistem de evacuare a gazelor fierbinti este de a crea conditii pentru evacuarea in siguranta a oamenilor in caz de incendiu.

Desfumarea se poate face pe cale naturala, mecanica sau combinata.
Desfumarea prin tiraj natural se realizeaza prin evacuarea fumului si introducerea de aer proaspat, direct sau prin tubulatura avand legatura directa cu exteriorul, realizata astfel ca sa asigura o eliminare satisfacatoare a fumului din spatiul respectiv.
Desfumarea prin tiraj mecanic este asigurata prin extragerea mecanica a fumului si introducerea de aer proaspat in mod natural sau tot pe cale mecanica, cu dispozitive astfel dispuse incat sa asigure o desfumare a volumului considerat.

La proiectarea sistemului de evacuare a fumului si gazelor fierbinti trebuie stabilite si dimensionate suprafetele golurilor de trecere a fumului practicate in pereti si/sau acoperis la sistemele de desfumare pe cale naturala, sau a tubulaturilor/grilelor/ventilatoarelor la desfumarea mecanica.
Prin realizarea unei bune dimensionari se asigura un sistem de supraveghere a migrarii fumului de la sursa pana la evacuarea lui.

Cu o experienta de peste 18 ani de proiecte finalizate atat in tara cat si peste hotare, va propunem serviciile noastre pentru proiectarea instalatiilor termice, sanitare, apa-canal, ventilatie-climatizare, stins incendii, desfumare, energie verde.

Va asteptam sa ne contactati pentru a corobora datele tehnice ale cladirii avute in vedere, pentru a gasi cele mai potrivite solutii, altfel spus - pentru a beneficia de cele mai performante servicii de consultanta si proiectare in instalatii.

Paul Goron
0745.090.451
qfgproiect [@] gmail.com

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura