Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Qfg Proiect Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Proiectare camera cazane - Sala CT
1 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Caldura este vitala in activitatile de zi cu zi, indiferent daca este vorba despre incalzirea spatiilor in care locuim/lucram, prepararea mancarii sau oricare alte aspecte ale vietii noastre de zi cu zi.

In ceea ce priveste proiectarea unei camere a cazanelor, cea mai mare parte a problemelor apar atunci cand incercam ceva nou, neobisnuit, ignorand regulile de baza. Un design bun este punctul de plecare si incheiere pentru implementarea cu succes a unei Sali CT.

O implementare cu succes a unei sali CT tine de cat de bine a fost gandita si proiectata, aceasta deoarece aproape fiecare camera/sala de cazane este unica.
Pentru a realiza un proiect viabil, si a lua decizia optima pentru alegerea echipamentelor de incalzire a unei cladiri trebuie sa avem in vedere: capacitatea de incalzire a centralei termice, sistemul de incalzire, combustibilul sau energia disponibila, cerintele/scopul instalatiei, limitarile camerei cazanelor, precum si normativele/standardele aplicabile cladirii si instalatiei in intregul ei.

O sala a cazanelor bine proiectata, executata si intretinuta este inima unei instalatii termice eficiente, iar pentru ca aceasta sa functioneze la parametrii optimi, toate componentele ei trebuie sa fie adaptate una alteia si ficare in parte trebuie dimensionata corespunzator.

Cu o experienta de peste 18 ani de proiecte finalizate atat in tara cat si peste hotare, va propunem serviciile noastre pentru proiectarea instalatiilor termice, sanitare, apa-canal, ventilatie-climatizare, stins incendii, desfumare, energie verde.

Va asteptam sa ne contactati pentru a corobora datele tehnice ale cladirii avute in vedere, pentru a gasi cele mai potrivite solutii, altfel spus - pentru a beneficia de cele mai performante servicii de consultanta si proiectare in instalatii.

Paul Goron
0745.090.451
Din Gura in Gura